Lekker weer met U-pas!

De temperatuur stijgt en de zon schijnt steeds vaker. Dat kan maar één ding betekenen… De zomer is begonnen! Met U-pas geniet je volop van het lekkere weer. Maak een rondvaart door de Utrechtse grachten, geniet van de natuur of plons in het zwembad. Wat ga jij deze zomer als eerst doen? In deze blog zetten wij de leukste tips voor jou op een rij. Veel plezier!

Op het water

Met dit weer ga je natuurlijk het water op! Ga roeien bij de Utrechtse Roeivereniging Viking. Ga je voor het echte werk of doe je liever iets rustiger aan? Het kan allemaal. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Of geniet van een verkoelend briesje tijdens een rondvaart door de Utrechtse grachten met Rederij Schuttevaer. Met U-pas krijg je 10% korting op reguliere vaartochten. Bij Wilhelminagroep Zeeverkenners kun je elke zaterdag zeilen, roeien en de leukste spelletjes spelen. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Ben jij een visliefhebber? Dan kun je je hart ophalen bij Hengelsportvereniging Maarssen. Je kunt het lidmaatschap en/ of de contributie betalen met je U-pastegoed. 

De natuur in

Van de natuur geniet je het best als het lekker weer is. Bij Scouting Agger Martini Groep zijn kinderen en jongeren op een actieve, uitdagende en leerzame manier bezig in de natuur. Aan de slag met je groene vingers? Bij ATV De Pioniers bewonder je de mooiste tuinen, kun je spelen in de natuur en zelfs je eigen groenten verbouwen. Of volg een fotografieles bij Remke Spijkers Fotografie. Maak een fotografiewandeling langs de Utrechtse grachten of in het mooie landgoed Amelisweerd. Gek op natuur én op dieren? Maak dan eens een mooie buitenrit bij Manege De Gagel. Bij al deze partners kun je betalen met je U-pastegoed. 

Cooling down

Fit blijven zonder het té warm te krijgen? Het kan! Neem een verfrissende duik in natuurzwembad de Meent. Zoek de verkoeling op in het water of rust lekker uit in het gras. Met U-pas krijg je 50% korting op toegangskaartjes en abonnementen, de rest kun je betalen met je U-pastegoed. Of volg een beweegles van Bloej in de buurt en ga aan de slag met een combinatie van dans, pilates en yoga. Met U-pas krijg je onbeperkt 20% korting. Even ontspannen? Volg een yogales bij DoorYoga. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Bij Limeskind geven ze yogalessen in de buitenlucht voor kinderen en ouders en kinderen samen. Met U-pas kun je gratis deelnemen aan de yogalessen

Naar boven