Zoveel leuks met U-pas!

Yes, een nieuw pasjaar! Dat betekent dat je weer heel veel leuke dingen met de U-pas kunt doen. Want wat is de U-pas toch divers. Van jong tot oud en van actief tot ontspannen, er is voor ieder wat wils. Zo kun je naailessen volgen, jezelf verwennen met een gezichtsbehandeling of een dagje op stap naar het Spoorwegmuseum. Wij hebben de leukste tips weer voor jou op een rijtje gezet. Dus pak je pas en ga wat leuks doen!

Iets nieuws leren

Heb jij altijd iets nieuws willen leren? Wat dacht je van je eigen kleding leren naaien? Bij Habesha Couture leer je naast naaien ook nog eens andere internationale cursisten kennen. Leerzaam en gezellig dus. Ga aan de slag met de gitaarlessen van gitaarschool Maarssen. Hier leer je gitaarspelen in verschillende stijlen zoals rock, pop, blues en jazz. Liever aan de slag met je handen? Dan kun je je schilderkunsten naar een hoger niveau tillen bij schildersvereniging Artivaria. Wil je leren hoe je professionele foto’s maakt? Remke Spijkers fotografie verzorgt workshops waarbij je beter foto’s leert maken. Je gaat samen op stap in de natuur of langs de Utrechtse grachten. Bij al deze cursussen kun je betalen met je U-pastegoed.

Een verwenmomentje

Even een momentje voor jezelf.. Dat hebben we allemaal wel eens nodig, nietwaar? Geniet van een verzorgende gezichtsbehandeling bij Jo’s Beauty Bar en je huid voelt weer als herboren. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Kan jouw baard wel een trimbeurt gebruiken? Dan ben je bij Freshcut aan het juiste adres. Deze kapsalon is gespecialiseerd in de nieuwste trends voor baarden en herenkapsels. Betalen kan met je U-pastegoed. Voor een echt relaxmoment neem je natuurlijk een lekkere massage bij Avicenna Beauty. Met je U-pas krijg je 20% korting op een massage. Bij Aquishia’s beautysalon kun je kiezen voor permanente make-up. Dat scheelt je toch weer tijd! Ook hier betaal je met je U-pastegoed.

Een dagje uit

Op stap met de U-pas, dat kan maar al te goed. Kijk de film die je al een tijdje op je lijstje had staan bij bioscoop Kinepolis Jaarbeurs en krijg €4,- korting op je kaartje. Lekker knutselen en frutselen? Dat kan bij de Ontdekhal. Van piepschuim snijden tot water oppompen, hier heb je gegarandeerd een leuke dag. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Zin om een dagje toerist in eigen stad uit te hangen? Maak dan een rondvaart door de Utrechtse grachten met Rederij Schuttevaer en kom langs plekjes die je nog niet eerder zag. Je krijgt met je U-pas 10% korting op een kaartje. Benieuwd hoe de trein de wereld heeft veranderd? Dat ervaar je in het Spoorwegmuseum. Met een levensecht station en spannende attracties is dit een wel heel bijzonder museum. Met de U-pas krijg je 50% korting op je kaartje. 

Naar boven