Dit kan nú met U-pas! 

Foto door: Museum Speelklok

Hoera! Het is zomer en we mogen steeds meer. Bioscoop, museum, sportschool of theater, waar ga jij als eerste naartoe? Pak snel je pas, want wij zetten de 8 leukste uitjes voor je op een rij. Veel plezier!

Op naar de sportschool
Sportkleding aan? Gaan! Van gewichten en loopbanden tot roeimachines en persoonlijke begeleiding, met U-pas kom jij weer helemaal in vorm. 

Volop speelplezier
Spelen maar! Voor het meeste speelplezier ben je bij Ballorig Utrecht aan het juiste adres. Ontdek al klimmend, springend, klauterend en glijdend alle hoeken van dit overdekte speelparadijs. 

Filmpje pakken, popcorn happen.
Dag Netflix, hallo bioscoop! Voor wie genoeg heeft van het kleine scherm van telefoon, laptop of tablet, zijn de bioscopen weer open. Kippenvel krijgen bij horror of toch liever wegzwijmelen bij een romantische film? Pak je pas en kruip in een bioscoopstoel. 

Neem een duik
Plonssss! Met het warme weer een frisse duik nemen? Met je U-pas kun je terecht bij de leukste zwembaden. Trek je zwemkleding aan en kijk welk zwembad er bij jou in de buurt zit. 

Fitter dan ooit
Vind jij het leuk om eens iets anders te proberen dan de sportschool? Er is nog zoveel meer te ontdekken met je U-pas! Neem eens een kijkje bij basketball, judo, badminton of maak je spieren los tijdens een yogales.

Volg een voorstelling
Ssst.. De voorstelling gaat beginnen! Train je lachspieren tijdens cabaret, zing mee met een musical of laat je verwonderen tijdens een balletvoorstelling. Met je U-pas kan het allemaal! 

Kruip achter het stuur
Gordel om, gas geven en… rijden maar! Ontdek al spelend het verkeer bij Verkeerstuin Utrecht. Ben jij klaar voor een ritje? 

Dansend door het museum
Van kleine speeldoosjes en speelklokken tot dans- en straatorgels, in Museum Speelklok ontdek je muziekinstrumenten in alle soorten en maten. Ga jij een dansje wagen? 

Wil je nog meer inspiratie? Bekijk alle acties en activiteiten.

 

Naar boven