Probeer het Digitaal Meedoen Pakket

Heb je geen vast internetabonnement op je huisadres? Misschien is het Digitaal Meedoen Pakket dan wat voor jou. Met dit pakket doe je mee in de digitale wereld. In dit pakket zit een goedkoop internetabonnement, een goed tweedehands apparaat (laptop of tablet) en ondersteuning bij het gebruik daarvan.

Wie mag er meedoen?
Het Digitaal Meedoen Pakket is een probeerperiode voor 1 jaar, voor maximaal 100 huishoudens in Utrecht. Woon je in de gemeente Utrecht? Heb je geen vast internet thuis? En heb je een U-pas? Dan kunt je meedoen.

Hoe werkt het?
Het internetabonnement duurt 12 maanden. Daarna stopt het automatisch. Je kunt het dan zelf verlengen voor de prijs voor nieuwe klanten. De laptop of tablet mag je houden.

Aanmelden
Je kunt het Digitaal Meedoen Pakket zelf aanvragen via een aanmeldformulier. Meer informatie en het formulier vind je op de website van Digitaal Samenleven.

Digitaal spreekuur in de bieb
Heb je hulp nodig bij het aanvragen en invullen? Loop dan binnen bij een digitaal spreekuur in de bibliotheek bij jou in de buurt. We kijken wat je nodig hebt en vullen het formulier dan samen met je in.

Waar & wanneer
Bibliotheek Neude | Donderdag 15.00 - 17.00 uur
Bibliotheek Kanaleneiland | Woensdag en donderdag 10.00 - 12.00 uur
Bibliotheek Zuilen - Woensdag 10.00 - 12.00 uur
Bibliotheek Overvecht | Dinsdag en donderdag 13.00 - 15.00 uur
Bibliotheek Hoograven | Dinsdag 10.00 - 12.00 uur
Bibliotheek Leidsche Rijn | Dinsdag 13.00 - 15.00 uur

Naar boven